Editorial:
Més que una associació

Hi ha clubs que són més que un club (i perdoneu-me els amants de la blancor). Nosaltres, la Junta, volem que l’ATI Catalunya sigui més que una associació.

La base de qualsevol organització és el poder i el potencial de la massa d’associats, des de les més elitistes i minoritàries fins a les més populars i massives. L’ATI no és una excepció a aquesta norma, i la nostra massa d’associats és la nostra força. Però també hem de dotar de sentit a aquesta massa.

Actualment, els socis de l’ATI Catalunya ja disposen d’avantatges com el fet de rebre Novàtica als seus domicilis (i és que, per molt que visquem a l’era de l’electrònica, sempre dóna gust poder agafar una revista en paper per llegir-se-la), tenir descomptes en cursos de formació o els actes exclusius que organitzem. Però en volem més, des de la Junta volem crear un catàleg de serveis ampliat, amb moltes més opcions.

Actualment ens trobem treballant en aquesta iniciativa, de la qual esperem poder-vos-en donar notícies ben aviat, en qüestió de mesos i potser després de l’estiu, que és una bona època per fer aquest tipus de plans.

També voldrem comptar amb el vostre concurs en aquesta iniciativa, no només com a receptors dels avantatges i serveis, si no també donar-vos l’oportunitat d’oferir els vostres serveis i productes a la resta dels associats en condicions avantatjoses.

Com em va dir una vegada una bona amiga, l’ATI ha de ser com el RACC dels informàtics, una entitat en la que hi puguis confiar per a moltes coses a més d’assegurar el teu cotxe i trucar a la seva grua quan pateixes una avaria.

Tornant al principi, als símils futbolístics, nosaltres també volem que l’ATI sigui més que un club.

Guillem Alsina
President de l’ATI Catalunya