ATI entitat col·laboradora

Us informem que l’ATI col·labora en l’estudi que està realitzant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (STSI) sobre les necessitats formatives i l’estat de les certificacions dels professionals TIC a Catalunya. I és per això que us demanem la vostra participació.

L’objectiu d’aquest estudi és analitzar la situació actual de les necessitats formatives dels professionals i l’estat de les certificacions del sector TIC a Catalunya, a fi de detectar punts de millora que permetin augmentar la seva qualificació professional i en conjunt la competitivitat de les empreses tecnològiques amb seu a Catalunya.

La STSI ha encarregat a netmind, centre col·laborador de l’ATI, l’execució d’aquesta iniciativa, i netmind convida als socis de l’ATI a participar en la realització d’una enquesta en el marc de l’estudi.

Estem segurs que els resultats ajudaran a conèixer millor l’estat actual del sector TIC a Catalunya, i a definir les futures línees d’actuació pel sector.

La realització d’aquesta enquesta us ocuparà entre 10 i 15 minuts. Si esteu interessats en participar en l’estudi, trobareu el qüestionari a: http://www.netmind.es/fileadmin/user_upload/pdf/Enquesta_STSI.pdf

Si ho preferiu, podeu facilitar un telèfon de contacte a netmind i ells us trucaran perquè el contesteu telefònicament.

Podeu consultar els dubtes que se us plantegin a l’omplir el qüestionari amb l’equip del projecte mitjançant correu electrònic Estudi_STSI@netmind.es o telefònicament al 93.304.17.20 (hores oficina).

Moltes gràcies per la vostra participació en aquest estudi.