· Aquest acord permetrà a l’ATI acostar l’associació als socis i professionals TIC del territori.

· S’incidirà en la promoció de l’emprenedoria en el sector de les TIC i en la col·laboració, suport i difusió de Parc Tecnològic del Camp (Tecnoparc).

Barcelona, 25 de novembre de 2010. L’ATI, mitjançant el capítol de Catalunya, i Redessa, firmen un conveni de col·laboració pel qual ambdues entitats col·laboraran en la promoció de l’emprenedoria en el sector de les TIC i en la col·laboració, suport i difusió del Parc Tecnològic del Camp (Tecnoparc) en les seves comarques d’influència.

L’organització conjunta d’actes tals com conferències, jornades, taules rodones, cursos, seminaris, etc., oferir les mateixes condicions de descomptes en els cursos i activitats que organitzi l’ATI a les empreses vinculades a REDESSA i a les entitats vinculades a aquesta societat, així com la cessió d’espais i altres serveis per part de REDESSA cap a l’ATI són alguns dels punts que es contemplen en l’acord.

I per ratificar-lo, han organitzat un acte institucional de signatura del conveni, on s’explicarà en detall els seus propòsits i objectius, pel proper 30 de novembre a la tarda a la seu de REDESSA.

L’agenda serà:

· 18 h. - Benvinguda
· 18’05 h. - Presentació de l’ATI.
· 18’20 h. - Presentació per part de Redessa de l’abast de l’acord en el territori.
· 18’35 h. - Signatura del conveni.
· 18’40 h. - Cloenda.

Serà un acte obert a tothom, prèvia inscripció a secrecat@ati.es.

>> Com arribar a Redessa.