28-29 de novembre a la Casa Llotja de Mar. Barcelona.

ITF 2007: Oportunitat de trobar-se amb inversors de Sillicon Valley

Font: Fundació Barcelona Digital

Benvolguts amics i amigues,

Des de la FBD estem col•laborant en un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona que tindrà lloc el 28-29 de novembre a la Casa Llotja de Mar, l’International Technology Forum 2007, on empreses que busquen finançament tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes a inversors americans del Sillicon Valley.

Les empreses interessades han de presentar els seus projectes abans del 20 d’agost a través del formulari que trobareu a la web www.itfbarcelona.com. Un comitè compost per empreses de capital risc americanes farà la selecció dels projectes que podran ser presentats al novembre durant la sessió ’10 minutes of fame’ del congrés.

Les empreses han de ser dels sectors de les tecnologies de la informació i comunicació, biotecnologia i energia. Haurien d’estar en la fase llavor, primera fase (early-stage ), segona fase (late-stage ), i pre-OPV (que estiguin en la ronda A o B de finançament); i que tinguin necessitats de finançament superiors a 1.000.000 euros. El coneixement d’anglès és obligatori.

Podeu descarregar-vos una breu descripció sobre el procediment a seguir: http://www.bcndigital.org/pdf/ITF/itf_catala.pdf

Us desitgem un bon estiu i ens retrobem al setembre. Bones vacances!

Fundació Barcelona Digital