I Edició
ESADEFORUM. Barcelona, del 29 al 31 d’octubre de 2008
L’ATI és entitat col·laboradora d’aquest esdeveniment

La Tecnologia al servei de l’educació

· Descobrir què ens aporta una pissarra digital interactiva o altres tecnologies a l’aula.
· Conèixer les últimes solucions i els serveis per a la gestió organitzativa, que permetran optimitzar recursos i procediments.
· Analitzar de la mà de reconeguts experts l’evolució i el futur de les TIC en la formació i l’aprenentatge.

Podràs descobrir aquestes i moltes altres respostes a l’ITWorldEdu: una trobada només per a professionals del sector de l’educació i de les TIC, on ambdós sectors analitzaran -mitjançant casos i experiències reals- l’estat actual de l’aplicació de les noves tecnologies a l’entorn educatiu, i desgranaran quin és el futur d’aquest binomi. Les experiències en països capdavanters en educació han confirmat que cal potenciar urgentment, tant dins l’aula com en el seu entorn, una de les eines més quotidianes per als joves i els professionals: la tecnologia.

La trobada ITWorldEdu s’adreça als directius i responsables de la formació i l’aprenentatge de tot l’arc educatiu (formació reglada, formació dels professionals, universitats, etc.) que volen conèixer de primera mà quines són les oportunitats que ofereixen les TIC aplicades a l’educació.

Solucions adaptades, estudis personalitzats, anàlisis de casos reals, últimes tendències i novetats són només algunes de les diverses activitats que ofereix el primer punt de trobada on empreses de tecnologies i organitzacions educatives analitzen conjuntament els reptes de futur. Les empreses més punteres en el camp de les TIC especialitzades en el sector de la formació i l’aprenentatge donaran resposta a les teves necessitats concretes, oferint-te solucions i serveis a mida.

Del 29 al 31 d’octubre, a l’ESADEFORUM de Barcelona, vine a descobrir
COM HA D’EVOLUCIONAR L’EDUCACIÓ DE LA MÀ DE LES TIC EN EL PROPERS ANYS.

Informació i inscripcions: www.itworldedu.cat

Cartell de l’esdeveniment