Actes ATI Catalunya
Dijous, 16 de desembre de 2010. Sala d’actes UPC School. Barcelona
Asociación Técnicos Informática informa
Ens plau convidar-vos a la cinquena edició dels PICNIC4WORKING, que tindrà lloc el dijous 16 de desembre a la sala d'actes de la UPC School. Edifici Tech Talent Center, de les 18.30 a les 20.00 h.

En aquesta ocasió parlarem sobre
Business Intelligence.

>> Cada vegada disposem de més dades i alhora menys temps per prendre decisions. És excessiu el volum d'informes que es genera a les empreses? És productiu o és un fre?

Utilitzant eines de Business Intelligence (Intel·ligència de negoci) es dota a les organitzacions d'un conjunt de recursos que els hi permet establir estratègies de gestió i presentació de la informació per analitzar la seva situació i extreure'n línies de treball futur.

Vine el proper dijous 16 de desembre a preguntar-los-hi als nostres convidats
en un ambient relaxat compartint un suc o una copa de cava.

Ens acompanyaran dos ponents amb dilatada experiència en aquest àmbit per donar-nos el seu punt de vista sobre el tema.

· Jose Manuel García Asensio, sota el títol "Els errors típics en les implantacions de BI", ens parlarà des de l'òptica d'una empresa especialitzada en sistemes de BI. En Jose Manuel, és Soci-Director de Olivia Sistemas, sent el seu Director de la unitat de negoci de Business Intelligence. Les seves funcions han anat passant des de la programació i la consultoria fins la direcció d'operacions i gerència. És Enginyer en Informàtica per la UPC i ha seguit un Programa de Perfeccionament Directiu (PDD) a l’IESE.

· José Ramón Rodriguez, professor dels estudis de Informatica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, ens parlarà de com està el panorama educatiu i quines possibilitats professionals hi ha si algú segueix un itinerari formatiu relacionat amb la BI. En José Ramón també és soci de PM Partners, consultora especialitzada en solucions BI i CPM, té una trajectòria professional com a directiu i consultor, tant en l'àmbit privat com públic, de més de 25 anys, havent estat soci d'Ernst&Young i PricewaterhouseCoopers, i CIO de l'Ajuntament de Barcelona i del Servei Basc de Salut, entre altres càrrecs a l'administració pública. Llicenciat en Filosofia i Lletres, autor de llibres i nombroso articles, també ha seguit un Programa de Direcció General a l'IESE i és diplomat per la Harvard Business School.

* El Picnic4Working és un acte obert a tothom amb l'objectiu d'afavorir el networking entre els socis de l'ATI i la resta de professionals TIC d'una forma distesa tot compartint un refrigeri.

Una bona oportunitat per conèixer a altres socis de l'ATI. Els millors professionals TIC! ;-)

Us hi esperem!

Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es

Dades generals
Data i horari: 16 de desembre de 2010 de les 18.30 a les 20 h.
Lloc: Sala d'actes de la UPC School. Edifici Tech Talent Center. (mapa)

Els Picnic4Working compten amb el patrocini de

hffffj

I la col·laboració de


hffffj

hffffj