Xerrades ATI Catalunya.
Barcelona, 7 d’octubre de 2010. Gratuïta.

>> Els assistents a la xerrada se’ls obsequiarà amb una llicència d’un any de la versió 4.0 del producte Prototyper.

>> A més a més, els socis de l’ATI que no hi puguin venir gaudeixen d’un descompte del 30% en la primera llicència del Prototyper.

Gràcies a la col·laboració amb Justinmind, el proper dijous 7 d’octubre, podràs assistir a la presentació de la nova versió del seu producte Prototyper.

Justinmind crea productes per a realitzar prototips i simulacions d’aplicacions web, mòbils i ERPs. Justinmind Prototyper s’està utilitzant en més de 30 països per dissenyadors Web i d’interacció, analistes funcionals, arquitectes de software, caps de projecte i directors de tecnologia per validar qualsevol Website, aplicació Web, mòbil o d’escriptori abans del desenvolupament.

[Xerrada]
Definició i Validació Visual d’Especificacions Funcionals

Et mostrarem com incrementar la qualitat i reduir costos en els projectes de desenvolupament d’Aplicacions de negoci, definint i validant les teves especificacions funcionals mitjançant Prototips i Simulacions.

Segons alguns estudis el 40% de cada projecte de desenvolupament de programari consisteix en repetir tasques donat que les especificacions funcionals no eren correctes. En aquesta sessió t’explicarem com reduir aquest re-work en els projectes de desenvolupament i augmentar la qualitat del programari entregat als usuaris.

Temes que es tractaran:
· Qualitat en les especificacions funcionals.
· Disseny Centrat en Usuari (User-Centered Design).
· Com reduir Rework a en el Desenvolupament i Implantació de aplicacions.
· Com millorar la qualitat al externalitzar el desenvolupament de aplicacions.
· Casos d’estudi amb clients de Justinmind.

Dades del ponent

Pablo González Navarro és Enginyer Tècnic de Telecomunicacions per la UPC i Màster en Gestió de les Telecomunicacions per l’Institut Català de Tecnologia. Ha estat Director de Sistemes i Comunicacions a CUATRECASAS ABOGADOS, Cap de projectes i consultor internacional a VOLKSWAGEN GEDAS Iberia, Director de l’àrea d’e-Business a GRUP GRIFOLS, i a l’actualitat és cofundador de Justinmind i el Responsable de Desenvolupament de negoci.

Dades generals de la xerrada

Data: 07/10/10 (dijous).
Horari: de les 18.30 a les 19.45 h. (75 min.).
Lloc: Secartys.
Gran Via C.C. 774, 3a. planta.
08013 Barcelona
(mapa)

Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es

>> Ampliar informació sobre Justinmind Prototyper.