Xerrada gratuïta
Barcelona, dijous 1 de febrer
La xerrada anirà a càrrec del soci sènior, i President de l’ATI Catalunya, en Dídac López Viñas, i la col·laboració de l’Olga Pons, Professora del Dpt. Organització d’Empreses de la UPC, i Directora del curs de Postgrau co-organitzat entre l’ATI i la Fundació de la UPC, Habilitats Directives per a professionals de les TIC.

Habilitats Directives per a professionals de les TIC

Data: 01/02/07
Horari: 18.30-20 h.
Lloc: Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès.
Canuda 6
08002 Barcelona

Per tal d’inscriure-us, heu d’adreçar-vos a la Secretaria de l’ATI Catalunya telefònicament, 934125235, o enviant un correu electrònic a secrecat@ati.es

L’evolució d’una carrera professional d’un tècnic informàtic parteix d’una formació focalitzada en les competències i coneixements en tecnologies. A mesura que avancem en el nostre desenvolupament professional, sovint, cap a càrrecs de direcció, necessitem d’un nou conjunt de coneixements i habilitats adreçades a la gestió i la direcció. En aquest sentit, i gràcies a l’acord que tenim amb la Fundació de la UPC, us volem presentar una oferta per avançar en la millora de les vostres habilitats directives.

(*) En Dídac López és el Cap dels Serveis Informàtics de la Universitat de Girona i consultor de la UOC en cursos de Postgrau en Gestió de serveis tecnològics. Llicenciat en Informàtica per la UPC, Postgrau en Direcció d’Informàtica pel ICT (UPC), Postgrau en Gestió de la Informació a les Organitzacions (Infonomia, UPF) i MBA per Les Heures (UB). Abans d’entrar en els serveis informàtics del sector universitari, ha estat Enginyer de Sistemes de Hewlett Packard i de IECISA. Ha participat de manera activa en diferents juntes directives de l’ATI (Associació de Tècnics Informàtics) i ha estat col·laborador del COEIC (Col•legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya) formant part del primer equip de deganat. És President de l’ATI Catalunya des del gener de 2005.