Jornada gratuïta
Organitza: Grup Software de Gestió, dins del Cicle de Conferències 2009
21 d’abril de 2009.

Una trobada que li permetrà conèixer de primera mà els diferents models, eines i ajudes disponibles per a millorar la qualitat del programari i els processos en l’empresa TIC.

L’ATI Catalunya col·labora amb el Grup de Software de Gestió (GSG) de l’Associació d’Antics Alumnes - La Salle, que té per finalitat la realització d’activitats entorn els Sistemes d’Informació en l’empresa, i treballa amb l’objectiu de facilitar el Desenvolupament Professional, facilitant la formació i potenciant les xarxes interpersonales dels seus membres. En l’actualitat, el Grup s’ha constituït com un espai de debat i reflexió independent de les eines i proveïdors en el món del Programari de Gestió.

Aquesta Jornada, organitzada pel grup de Programari de Gestió amb la col·laboració del MITYC - Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç- i INTECO -Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació- pretén sensibilitzar en la importància d’augmentar els nivells de qualitat del programari i la millora de processos.

S’exposaran, per al seu debat, els models més coneguts com CMMI i ISO. Al mateix temps s’informarà sobre les subvencions disponibles en el marc del Pla Avanza 2 pel foment d’aquestes iniciatives.

Dades generals de l’acte

Data: dimarts, 21 d’abril de 2009, 17:45 h.
Inscripcions: l’assistència és gratuïta, prèvia inscripció. Els interessats han de confirmar la seva assistència via: gsg@salle.url.edu (Assumpte: Jornada Qualitat)
Lloc: Edifici Sant Josep. Sala Graus.
C/ Quatre Camins, 2 - 08022 Barcelona

Agenda

· 17:45 h. Benvinguda. A càrrec del Grup Software de Gestió
· 18:00 h. Models de millora de processos. A càrrec de l’European Software Institute (ESI)
· 18:45 h. Gestió i Millora de la Qualitat. ISO 9001 i ISO 15504. A càrrec de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació – AENOR
· 19:30 h. Laboratori Nacional de Qualitat del Programari. A càrrec del Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació – INTECO
· 20:00 h. 2 Casos d’Èxit en Empreses.
· 21.00 h. Debat i Cloenda

Contacte

Grup Software de Gestió:
http://blogs.salleurl.edu/software-gestion / gsg@salle.url.edu

Associació d’Antics Alumnes:
www.aaa.salle.url.edu - aaa@salle.url.edu
C/ Quatre Camins, 30. 08022 Barcelona – Tel.: 932 902 480 / Fax: 932 902 416