Xerrada gratuïta
Barcelona, 29 de gener
La xerrada anirà a càrrec del soci sènior de l’ATI Jordi Roca i Marimón.

Entorn Legal de la Creació de Sistemes Informàtics

Data: 29/01/07
Horari: 18.30-20 h.
Lloc: Sala Sagarra, Ateneu Barcelonès.
Canuda 6
08002 Barcelona

Per tal d’inscriure-us, heu d’adreçar-vos a la Secretaria de l’ATI Catalunya telefònicament, 934125235, o enviant un correu electrònic a secrecat@ati.es

La finalitat de la xerrada és ser conscient que, tot i que a vegades interpretem la creació de Sistemes Informàtics com un objectiu únicament tècnic, el cert és que existeix una legislació que cal conèixer i que afecta tant al propi desenvolupador com a l’empresa on es posen en explotació aquests sistemes.

(*) En Jordi Roca és Tècnic Informàtic des de 1970. Associat a l’ATI des del 1977, ha estat membre del grup de perits d’Informàtica Legal de l’ATI des de 1991, i membre de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials des de 2001. Ha obtingut el Diploma en Auditoria Pericial Informàtica (ATI) i el Diploma en Peritatge Judicial Informàtic (COEIC). Pèrit judicial d’Informàtica i Noves Tecnologies, és Soci Fundador de l’Associació d’Experts Forenses en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (AEFTIC), i Soci Fundador del Grup d’Empreses de Noves Tecnologies i les Comunicacions del Maresme (GENTIC). També és Fundador i Director de Roca Informàtica des del 1981.