Cicle de Conferències 2009. Barcelona, 5 de febrer. Gratuït.
Activitat gratuïta organitzada pel Grup Software de Gestió (GSG) - La Salle, de l’Associació d’Antics Alumnes La Salle, entitat col·laboradora de l’ATI

Cicle de Conferències 2009:
Els ERP que venen: tendències

L’objectiu d’aquestes Jornades, organitzades amb la col·laboració de Delphin Project Hunting, és generar debat entorn l’evolució a curt termini de les eines ERP.

PROPERA CONFERÈNCIA
Dijous, 5 de febrer de 2009 - 20:00hs.

L’assistència és gratuïta.

Els interessats hauran de confirmar l’assistència via correu electrònic: gsg@salle.url.edu (Assumpte: Jornades SAP)

Lloc de realització
Edifici Sant Jaume Hilari - Sala: Paraninf - C/ Quatre Camins, 2 - 08022 Barcelona

Agenda

20:00 hs. Benvinguda
A càrrec del Grup Software de Gestió.

20:10 hs. Els ERP que venen: tendències
A càrrec de Luís Carrasco.

A la conferència es presentaran per debatre diverses tendències que, amb més o menys maduresa, estan arribant a les aplicacions de gestió empresarial. Des d’arquitectures orientades a serveis d’unificació de l’escriptori de treball passant per l’influència del Web 2.0, ús de recursos en xarxa...

Delphin Project Hunting S.L.
És una empresa de consultoria independent que ofereix als seus clients assessorament en la pressa de decisions, millora de processos de negoci, selecció de sistemes de la informació i gestió de projectes per a la seva implantació.

Luis Carrasco
És gerent de Delphin Project Hunting i compta amb una gran experiència en la definició estratègica, la implantació de nous processos i iniciatives a l’àrea tecnològica i sistemes de la informació. És Enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, Executive MBA per l’Escola d’Administració d’Empreses de Barcelona i Certificat en Inventory and Production Management per l’APICS (American Production and Inventory Control Association).

Es va incorporar a Delphin Project Hunting al desembre de 2005, després de gairebé 2 anys com a responsable de Sistemes de la Informació a la regió EMEA d’una multinacional del sector de la biotecnologia, i més d’11 anys a una consultora multinacional de primer nivell.