Gratuïtes
Vilanova i la Geltrú. 17-18 d’abril de 2009.

L’ATI Catalunya, mitjançant el Grup d’Interès sobre Codi Obert de recent creació, us convida a les jornades OpenERP que es celebren a Vilanova i la Geltrú a mitjans d’abril i, de les quals, l’associació és entitat col·laboradora:

II Jornades OpenERP
Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú
17 i 18 d’abril de 2009

Les segones jornades espanyoles d’OpenERP (complet sistema lliure de gestió i desenvolupament ràpid d’aplicacions basat en tecnologia Python/XML sobre PostgreSQL amb interfície web o d’escriptori multiplataforma) es celebraran el 17 i 18 d’abril de 2009 a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

>> L’assistència a les jornades és completament gratuïta prèvia inscripció.

També es pot sol licitar la reserva d’un espai de 10 minuts en la programació del divendres 17 d’abril tarda per fer una xerrada llampec (lighting talk) relacionada amb OpenERP (tecnologia, mòduls específics, casos d’èxit, projectes d’interès general...).

Més informació i inscripcions: http://jornadas.openerpspain.com

Objectius
Les jornades espanyoles d’OpenERP pretenen ser un punt de trobada entre usuaris, instal·ladors i programadors d’OpenERP i els seus objectius són diversos:

·· Descobrir el seu ecosistema mitjançant xerrades o conferències.
·· Mostra algunes de les seves característiques mitjançant tutorials.
·· Donar a conèixer alguns casos d’èxit i models de negoci mitjançant una taula rodona.
·· Debatre i activar el desenvolupament de mòduls de localització / verticalització.
·· Facilitar el networking entre els assistents.

En definitiva, compartir, difondre i millorar l’entorn de desenvolupament ràpid d’aplicacions i gestió integral (OpenObject / OpenERP) basat en una tecnologia moderna i lliure que ens permeti avançar de forma col·laborativa en l’ús de les TIC en la nostra societat.

Aquestes són les segones jornades espanyoles d’OpenERP després de les realitzades al maig de 2008 a Saragossa.

Què és OpenERP?
OpenERP és un complet sistema de gestió d’empreses / organitzacions (ERP) de llicència lliure que cobreix les necessitats de les àrees de comptabilitat, vendes, compres, magatzem, inventari, projectes, CRM, recursos humans, TPV, botigues virtuals ...

OpenERP incorpora funcionalitats de gestió de documents, connectors amb altres aplicacions, permet treballar remotament mitjançant una interfície web o aplicació d’escriptori multiplataforma (Windows, Linux i Mac) i inclou un entorn modular de programació / adaptació ràpida d’aplicacions (OpenObject). Es basa en tecnologia Python / XML treballant sobre una base de dades PostgreSQL.

+ info: www.openerp.cat i www.openerp.com