Jornada gratuïta
Barcelona, 24 de març de 2009

Activitats gratuïtes organitzades pel Grup Software de Gestió (GSG) – La Salle, de l’Associació d’Antics Alumnes La Salle, entitat col·laboradora de l’ATI:

JORNADA
Importància d’un bon sistema de Business Intelligence.
El que s’ha de fer i el que no s’ha de fer.

El Grup de Software de Gestió (GSG) de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle té per finalitat la realització d’activitats entorn dels Sistemes d’Informació en l’empresa.

Amb l’objectiu de facilitar el Desenvolupament Professional, facilitant la formació i potenciant les xarxes interpersonales dels seus membres.

El Grup s’ha constituït com un espai de debat i reflexió independent de les eines i proveïdors en el món del Programari de Gestió.

L’objectiu d’aquesta jornada, organitzada en col·laboració amb RICCARDO FACCHINI, és generar un debat entorn de la importància de les eines d’Intel·ligència de Negocis.

Data i horari:
Dimarts, 24 de març de 2009 – 20:00 h.

Lloc:
Edifici Sant Josep - Sala Auditori -
Quatre Camins, 2
08022 Barcelona

>> L’assistència és gratuïta.

Els interessats han de confirmar la seva assistència enviant un correu electrònia a: gsg@salle.url.edu (Assumpte: Jornada BI).

AGENDA
20:00 h. - Benvinguda, a càrrec del Grup Software de Gestió. 20:10 h. - Eines BI: Evolució i debat, a càrrec de Riccardo Facchini.

La importància de disposar d’un bon sistema de Business Intelligence, el seu impacte en la capacitat de decisió de les empreses i un bon nombre de casos reals que demostren el que es pot, i el que no s’ha de fer, a l’implementar un sistema d’aquestes característiques.

Aquests seran els punts principals d’una visió diferent i igualment interessant, d’un dels sistemes, i també un dels processos, bàsics per a l’èxit d’una companyia.

RICCARDO FACCHINI
Directiu amb 17 anys d’experiència en Tecnologies de la Informació, va començar desenvolupant la seva carrera professional com a Consultor Funcional i Cap de Projecte, especialitzant-se en projectes internacionals.

La seva incorporació com Director EMEA-IT en una multinacional nord-americana de sistemes de potència li va permetre desenvolupar una sòlida experiència en la gestió d’empreses.

En el 2004 va decidir tornar al món dels serveis com Consultor Estratègic i d’Organització. Actualment, és Director Comercial en un VAR Internacional de SAP amb responsabilitat a Espanya i Iberoamèrica.

Es va iniciar relativament aviat en el món del Business Intelligence, desenvolupant i dirigint diversos projectes, combinant Solucions, Tecnologies i Metodologies diverses per a resoldre problemàtiques molt complexes de Reporting, Anàlisis, Data Mining, Gestió del Coneixement i Gestió del Rendiment.

Ponent molt ocasional, ha col·laborat en diversos fòrums internacionals de Tecnologies de la Informació i Gestió de Projectes.