18 de juny de 2010 (divendres de les 10 a les 14 h.)
Objectius
Reconèixer la importància que té per a l’organització l’adequat funcionament dels equips de treball i el paper rellevant que té en tot plegat la funció del líder com a màxim responsable de transformar grups en equips, i fent, d’aquests, equips d’alt rendiment.

Aprofundir en les habilitats i competències necessàries per treballar en equip sent-ne membre, ja sigui com a col·laborador o bé com a líder.

Programa
· Definició d’equip de treball.
· Rendiment i sinèrgies en el treball en equip.
· Perfils i rols en els equips de treball. Gestió de la diversitat.
· Tipologia d’equips.
· La figura del líder d’equip.

Metodologia
Curs basat en una petita exploració teòrica de la temàtica i una àmplia aplicació pràctica a través de role plays, simulacions i visionat de vídeo.

Professor
Iñaki Bustínduy Cruz. Economista i politòleg. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a consultor de recursos humans, tant en entorns multinacionals com també nacionals, i ha participat en projectes estratègics per a empreses de reconegut prestigi.  Actualment, lidera el seu propi despatx H&B Human and Business, especialitzat en desenvolupament personal, professional i organitzacional.

Col·labora de forma continuada amb universitats de referència al nostre país, com ESADE, UOC, UAB i EUNCET, en assignatures de grau, postgrau i màster, i és ponent habitual en diverses fires, congressos i conferències empresarials.

Pel que fa la seva relació amb l’ATI, col·labora en qüestions relacionades amb la gestió de la carrera professional dels seus socis. Amb aquesta col·laboració, l’ATI atén als seus membres aportant a aquests un servei de GESTIÓ DE LA CARRERA PROFESSIONAL perquè puguin impulsar, redirigir o desenvolupar la seva carrera.

Preu
Socis: 70 €
No socis: 140 €

Durada, dates, horari
4 hores
18 de juny
De les 10 a les 14 h.

Inscripcionssecrecat@ati.es / 93 412 52 35

* Aquest taller es co-organitza amb el Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya (COBDC), els membres dels quals gaudeixen dels mateixos avantatges que els socis de l’ATI.