Gratuït
Barcelona, 29 d’abril de 2010, de les 18.30 a les 20 h.

Dins del servei de Gestió de la Carrera Professional que l’ATI ofereix als seus associats, la potenciació d’habilitats directives és una de les qüestions més recurrents. Aprofitant la circumstància, es proposa la següent conferència:

La gestió efectiva del temps

El temps és un recurs limitat: 1.440 minuts per dia. Disposem d’ell sense reparar en el seu valor i sovint ens queixem que no en tenim prou.

En el terreny laboral, gestionar-lo adequadament és més que una prioritat. La seva òptima organització pot arribar a aportar veritables èxits i ser una font de progrés en la nostra carrera professional. No obstant això, la seva mala gestió ens pot arribar a paralitzar i portar-nos a situacions de malestar i ansietat.

El taller es dirigeix a tots els professionals preocupats per l’organització del seu temps a la feina. Proposa fer una parada en el camí, analitzar l’ús que fem del temps i establir un pla de millora que repercutirà positivament en la nostra vida professional i sobretot en la personal.

Imparteix
Iñaki Bustinduy. Col·labora amb l’ATI en el servei de Gestió de la Carrera Professional, atenent als socis i oferint xerrades i tallers en l’àmbit de les habilitats directives. És Economista i Politòleg. Soci-Consultor de H&B Human and Business. Expert en polítiques de recursos humans, habilitats directives i desenvolupament professional. Col·labora acadèmicament a la UOC, ESADE, UAB...

Acaba d’escriure el llibre Gestió del Temps, publicat per l’Editorial UOC.

Dades generals de la xerrada

Data: 29/04/10 (dijous).
Horari: de les 18.30 a les 20 h. (90 min.).
Lloc: Secartys.
Gran Via C.C. 774, 3a. planta.
08013 Barcelona
(mapa)

Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es