Esdeveniment gratuït
Barcelona, dimecres 5 de març de 2008
La Fundació Barcelona Digital té el plaer de convidar-lo a la jornada:

Noves actuacions per a la implantació i l’ús de les TIC a l’empresa: el Plan Avanza i el Pla PIMESTIC

Les petites i mitjanes empreses tenen a la seva disposició ajudes per a projectes d’implantació de les TIC i per a la millora dels processos: subvencions per la compra de maquinari i programari i per la creació de pàgines web (allotjament, antivirus, antispam, compra de dominis), serveis subvencionats d’assessorament tecnològic, programes de formació, crèdits tous, etc.

Recentment s’ha publicat al BOE l’ordre que regeix les línies instrumentals definides en l’Acció Estratègica de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica, 2008-2011, així com els corresponents instruments de recolzament.

Un dels principals programes és el Plan Avanza, que contempla:
· Subprograma Avanza PYME.
· Subprograma Avanza Formació.
· Subprograma Avanza R+D.

Vine a informar-te de les noves actuacions que han posat en marxa el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i la Generalitat de Catalunya per al foment de la productivitat i la competitivitat de les empreses.

T’hi esperem!

Dia: 5 de març
Hora: 09:00 - 11:00h Lloc: Hotel Diagonal Barcelona (al costat de la Torre Agbar)
Av. Diagonal, 205.
Pàrquings més propers en el propi hotel i en el C.C. Glòries.

Assistència gratuïta, prèvia inscripció

Programa de l’acte

09:00 - 09:15 Recepció dels assistents

09:15 - 09:35 Benvinguda
Sr. Vicenç Gasulla, director general de la Fundació Barcelona Digital

09:35 - 09:55
Sr. Carles Gómara, Director d’Innovació del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), Generalitat de Catalunya.

El pla PIMESTIC

A partir de la seva intervenció coneixerem en detall PIMESTIC.cat, una actuació del govern de la Generalitat, impulsada conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i pel CIDEM, per promoure les TIC a l’empresa catalana.

Amb un pressupost de 20 milions d’euros per al període 2007-2010, aquest pla té com a objectiu la millora de la competitivitat de les emrpeses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les TIC. Els destinataris del pla són les micro, petites i mitjanes empreses catalanes de tots els sectors d’activitat.

09:55 - 10:15
Sr. Víctor M. Izquierdo Loyola, Subdirector General d’Empreses de la Societat de la Informació, del Ministeri d’Indústira, Turisme i Comerç

L’Acció Estratègica de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Pla Nacional d’R+D+i 2008-2011

Aquesta intervenció ens permetrà conèixer les actuacions que contempla el Plan Avanza per als propers anys a fi d’incrementar el grau d’adopció de les TIC per part de les pimes en els processos de negoci.

El Plan Avanza s’orienta a aconseguir l’adequada utilització de les TIC per contribuir a l’èxit d’un model de creixement econòmic basat en l’increment de la competitivitat i la productivitat, la promoció de la igualtat social i regional i la millora del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans.

10:15 - 10:30 Preguntes del públic

10:30 - 11:00 Cloenda de l’acte i cafè networking

Inscripcions:
L’assistència és gratuïta. Aforament limitat a 200 persones. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció; emplenant el formulari.