Acte gratuït i de lliure accés
Dijous, 17 de juny de 2010. Sala d’actes UPC School. Barcelona
Ens plau convidar-vos a la quarta edició dels PICNIC4WORKING, que tindrà lloc el dijous 17 de juny a la sala d’actes de la UPC School. Edifici Tech Talent Center, de les 18.30 a les 20.00 h.

En aquesta ocasió parlarem sobre
Tendències tecnològiques i les seves implicacions legals.

>> Vols endagar un projecte informàtic, establir una llicència per un producte o llançar una campanya i no saps quines disposicions legals has de tenir en compte?

Doncs vine el proper dijous 17 de juny a preguntar-los-hi als nostres convidats
en un ambient relaxat compartint un suc o una copa de cava.


Ponents:
· Jose Manuel Pérez Marzabal, soci de l’ATI, és advocat-consultor d’mtnprojects.com. Lidera el seu propi projecte de consultora legal de mitjans, tecnologia i Internet. Prèviament, ha col·laborat professionalment amb gabinets jurídics i com a advocat d’empresa en grups multinacionals de Barcelona, Madrid, Londres i Alemanya. Igualment, té una àmplia trajectòria acadèmica en qualitat de docent i investigador en fòrums de coneixement com BES La Salle, UOC, Queen Mary (University of London), Universitat Autònoma de Madrid, ESADE i IL3 de la Universitat de Barcelona.
· Toni Puig, CEO de mailxmail i Enginyer tècnic d’Informática. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera a multinacionals del sector de serveis de tecnologies de la informació com el Grup Cap Gemini on ha ocupat diverses posicions tècniques, comercials i directives. Des del 2007 és el Director General de mailxmail.com de Grup Intercom.
· Nacho Alamillo i Domingo, llicenciat en Dret. Advocat dels Il·lustres Col·legis de Reus i de Madrid, és Director General d’Astrea La Infopista Jurídica, Director d’Innovació de Logalty i Vocal de noves tecnologies de la Comissió Nacional d’Accés, Avaluació i Trial Documental. Ha estat consultor sènior en seguretat de la informació. Autor del llibre "ABC de la signatura electrònica".

* El Picnic4Working és un acte obert a tothom amb l’objectiu d’afavorir el networking entre els socis de l’ATI i la resta de professionals TIC d’una forma distesa tot compartint un refrigeri.

Una bona oportunitat per conèixer a altres socis de l’ATI. Els millors professionals TIC! ;-)

Us hi esperem!

Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es

Dades generals
Data i horari: 18 de febrer de 2010 de les 18.30 a les 20 h.
Lloc: Sala d’actes de la UPC School. Edifici Tech Talent Center. (mapa)

Els Picnic4Working compten amb el patrocini de
hffffj

I la col·laboració de


hffffj

hffffj