Gratuïta
Barcelona, 9 de juliol de 2009

Grup de Software de Gestió de l’Associació d’Antics Alumnes - La Salle
Cicle de Conferències: 09 de Juliol de 2009

Jornada: Sistemes d’Informació SAP en l’Empresa

Selecció, Implantació, Problemàtica de la gestió en entorns multinacionals, i manteniment en el context econòmic actual.

Una trobada que li permetrà conèixer els factors d’èxit i de fracàs en l’adopció de tecnologies d’Informació i reflexionar sobre com gestionar en l’entorn econòmic actual.

Una cita ineludible amb els professionals del sector.

Les jornades són d’accés lliure i gratuït, i obertes al públic en general interessat en la matèria.

L’objectiu d’aquesta Jornada, organitzada pel Grup de Software de Gestió, en col·laboració amb SAP Iberia, Danone SA, Single Consulting, Delphin Project Hunting, i promoguda per l’ATI (Asociación de Técnicos de Informática), és generar un debat al voltant dels factors que incideixen en un projecte d’implantació de tecnologies de la informació com ho són els paquets del tipus ERP SAP. En la jornada es presentaran per al seu debat els diferents actors implicats (Consultoria, Clients Final, Assessors Externs, Fabricant del Programari, etc.) potenciant un debat, que permeti identificar factors d’èxit i de fracàs en projectes d’aquestes característiques.

Agenda
Dijous, 09 de juliol de 2009 - 17:30 hs.
L’assistència és gratuïta

17:30 hs. Moderació
Walter Rossi. Grup Software de Gestió

17:40 hs. Selecció de Sistemes d’Informació (ERP, CRM, BI, BPM)
Luis Carrasco. Delphin Project Hunting.

18:20 hs. Implicacions de l’empresa en la implantació de Paquets ERP
Jordi Solé Soldevilla. Single Consulting.

19:00 hs. Problemàtica de les gestió de SI en entorns multinacionals
Mercedes Buxaderas Vidal. Danone, S.A.

19:40 hs. Arquitectura de Sistemes d’Informació i sostenibilitat en l’entorn econòmic actual
José María Sabadell. Sap Iberia.

20:20 hs. Debat i Cloenda

21:00 hs. Fi de la jornada

Inscripcions
Enviar un e-mail a: gsg@salle.url.edu (Assumpte: Jornada SAP)

Lloc de realització
Edifici Sant Josep - Sala Auditori.
C / Quatre Camins, 2
08022 Barcelona

DESCRIPCIÓ JORNADA

En un projecte d’implantació de paquets del tipus ERP (Sistema de Gestió Integral), és comú dipositar una gran quantitat d’expectatives, moltes d’elles relaciones amb la millora de la informació, l’organització del treball, o l’augment de l’eficiència.

En ser aquest un projecte que implica tota l’organització, aquestes expectatives són diferents si es tracta del Director Financer, l’Accionista, els operaris, etc. i per això, cal tenir en compte el compromís de l’usuari final.

Un altre dels actors implicats en aquest tipus de projectes és l’empresa de consultoria que implanta el programari ERP, i que té el coneixement de l’eina a utilitzar.

En molts casos els enfocaments d’implantació varien, i l’èxit de la correcta implantació recau en una multiplicitat de factors que s’han de conèixer, identificar-se i gestionar per aconseguir l’objectiu final de que els usuaris vegin aquestes innovacions en tecnologia un benefici, i no una amenaça .

A la Jornada-Debat es presentaran per a la seva discussió temes com:

Problemàtica de la selecció de Sistemes d’Informació, diferents Enfocaments d’Implantació de paquets del tipus ERP, aspectes econòmics de l’incompliment de terminis, Gestió del Canvi, Motivació del personal, Diferents tipus de Perfils d’Empreses de Consultoria, d’Empreses Client Final o usuària , problemàtiques de l’adopció d’aquestes tecnologies en entorns multinacionals, arquitectura dels SI i el seu manteniment en l’entorn econòmic actual, potenciant el debat i l’intercanvi final amb els assistents.

ORGANITZA GRUP SOFTWARE GESTIÓ

COL.LABORA ATI - Asociación de Técnicos de Informática

Contacte - Grup Software de Gestió:
http://blogs.salleurl.edu/software-gestion
gsg@salle.url.edu

Associació d’Antics Alumnes:
aaa@salle.url.edu