Debats sobre l’Economia digital
Esdeveniment gratuït
La Fundació Barcelona Digital té el plaer de convidar-te al Debat sobre l’Economia Digital:

MÀRQUETING AMB POCS RECURSOS

Al llarg del cicle de debats que organitzem hem mostrat aplicacions, tecnologies, eines de gestió o estratègies dintre del sector TIC.

En aquesta ocasió ens agradaria donar una pinzellada sobre algunes idees perquè puguis oferir la teva empresa, el teu producte o el teu projecte al mercat sense disposar d’un gran pressupost.

Comptem amb diversos experts en màrqueting digital amb els quals podràs intercanviar la teva opinió i comentar els teus dubtes.

T’hi esperem!

Dia: 23 d’abril de 2008
Hora: 09:00 - 12:00h
Lloc: Auditori del CaixaForum
Centre Social i Cultural de l’Obra Social ’la Caixa’
(Av. Marqués de Comillas, 6-8 METRO PL. ESPANYA)
Assistència gratuïta, prèvia inscripció

Programa de l’acte

09:00 - 09:30 Recepció d’assistents i cafè de benvinguda.

09:30 - 09:35 Presentació i moderació.

Pendent

Ponents:

09:35 - 09:50
Sr. Álvaro González-Alorda, Professor i director de l’àrea d’Innovació de l’ISEM Fashion Business School, professor associat de l’Instituto de Empresa i director de l’agència de màrqueting relacional Boca-Oreja
http://bocaoreja.blogspot.com

>> El màrquèting de la diferenciació: claus per combatre la irrellevància i moure’s en mercats en els que l’oferta és superior a la demanda, i en els que els consumidors es bloquegen front una gran quantitat de productes i serveis indiferenciats.

09:50 - 10:05
Sr. Enric Aparici, Director General d’Elogia, agència especialitzada en màrqueting singular i 360º.
http://www.elogia.net

>> Màrqueting a través de xarxes socials: un nou codi de conducta? Un fenomen social? Creix de forma exponencial una nova interconnexió entre marques i persones: les xarxes socials. La saturació de missatges per part de les empreses cap als consumidors i la manca de credibilitat front altres fonts com les recomanacions de coneguts replanteja el panorama publicitari. Una de les solucions és potenciar l’estratègia del màrqueting no intrussiu oferint més valor a l’usuari.

10:05 - 10:20
Sr. Christian Palau, Director de Màrqueting d’Infojobs. Guanyadors del "Premi ESADE 2007 al Desenvolupament de marques amb baix pressupost".
http://www.infojobs.net

>> Quan el teu producte és el teu client: com desenvolupar el negoci procurant no pervertir la missió original de l’empresa i sobretot respectant al client. El gran repte d’evitar la temptació dels ingressos extra versus la generació del valor.

10:20 - 10:35
Sr. Josep-Lluís de Gabriel i Eroles, Director de Bitlonia.com, agencia interactiva especializada en servicios creativos de e-marketing.
http://www.bitlonia.com

>> Panels de Decisió. Com fer rendible la innovació en l’Internet Màrqueting: al llarg de la seva intervenció, Josep-LLuís de Gabriel ens exposarà com es pot compaginar una alta creativitat en l’enfocament de mitjans en línia amb una analítica que permeti saber com extreure el màxim rendiment de cada euro invertit. Fer màrqueting amb pocs recursos, mesurant fins a l’extrem.

10:35 - 12:00
Debat entre ponents i preguntes del públic.

Inscripcions:
L’assistència és gratuïta. Aforament limitat a 300 persones. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció complimentant el formulari