Esdeveniment gratuït
Barcelona, dijous 29 de gener de 2009.
L’ATI Catalunya us convida a la següent sessió gratuïta:

PERSPECTIVES DE L’EVOLUCIÓ DE LA INFORMÀTICA DES DE LA INDÚSTRIA; SITUACIÓ I OPORTUNITATS
Xerrada gratuïta.
Dijous, 29 de gener de 2009.
De les 18.30 a les 20.30.
Sala Verdaguer. Ateneu Barcelonès.

Aquesta presentació proposa un posicionament de la Informàtica actual des de la perspectiva del que representen els serveis informàtics per a una indústria en la qual les TIC no són l’activitat principal de l’empresa.

Es descriu el moment actual, des del punt de vista dels efectes del col·lapse financer, al voltant de les inversions en empreses de desenvolupament de solucions per Internet al començament dels anys 2000 i es disgrega entorn als conceptes de mercats, substituïbles i no substituïbles, per enfocar quines noves tecnologies són potencialment disruptives com per esdevenir el motor de noves inversions en TIC.

Es conclou amb un repàs dels canvis que actualment algunes d’aquestes tecnologies estan provocant en àrees de l’empresa com el màrqueting i en els departaments d’informàtica de les empreses, així com una breu anàlisi de les possibles solucions pal·liatives que els directius dels departaments d’informàtica poden aplicar per a atenuar i preparar-se pels possibles efectes de la crisi financera actual.

Ponent:
Francisco Javier Esteve Zarazaga, soci sènior de l’ATI, és un dels directors del programa GLOBE de Nestlé SA - Suïssa. Dirigeix projectes de mesures i millores dels entorns de serveis i infraestructura informàtica de Nestlé per a tot el món. Forma part del Comitè assessor científic, i és professor, de l’Escola d’Enginyeria i Gestió del Cantó de Vaud a Suïssa i va ser membre del consell de clients assessors de la divisió Tivoli d’IBM a Austin, Texas, i de Peregrini Systems a San Diego, Califòrnia, del 2001 al 2005. Màster en Enginyeria Informàtica per l’Escola Politècnica Federal Suïssa, va treballar també per l’ONU a Ginebra i és conferenciant habitual d’Informàtica en esdeveniments de tot el món.

Dades generals:
Data: dijous, 29 de gener de 2009.
Horari: de les 18.30 a les 20.30.
Lloc: Sala Verdaguer. Ateneu Barcelonès. Canuda nº 6, Barcelona. Mapa.
Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es