Xerrada gratuïta ATI Catalunya
Barcelona, 28 d’abril de 2009

GESTIÓ DE LA CARRERA PROFESSIONAL
Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès
Dimarts 28 d’abril de 2009

El proper dimarts 28 d’abril, a la sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès, dins del nou servei adreçat als socis de l’ATI sobre la GESTIÓ DE LA CARRERA PROFESSIONAL, tindrà lloc una xerrada amb l’objetiu d’apropar aquest servei als membres de l’associació, i explicar conceptes fonamentals sobre com gestionar la carrera professional i informar del funcionament de l’anomenat servei.

Els assistents podran realitzar el test de l’anàlisi APP i conèixer els seus resultats dins del mateix acte.

Continguts de la xerrada: · La gestió de la carrera professional com una estratègia personal. · El coaching com una eina per gestionar la carrera professional. · Noves tendències: Personal Branding, Identitat professional digital, Networking…

Ponent
Iñaki Bustínduy és Economista i Politòleg. Màster en Direcció Financera i Doctorant en Ciències Socials i Jurídiques. També està certificat com a Coach Professional. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el món de la consultoria de recursos humans, tant en entorns multinacionals com locals, desenvolupant projectes per a diferents empreses de reconegut prestigi. Actualment lidera el seu propi despatx, Human & Business, dedicat a la consultoria de gestió i desenvolupament del capital humà tant per a persones físiques (Human), i entre aquestes, emprenedors, candidats professionals, personalitats públiques, esportistes... com també per a persones jurídiques (Business), és a dir, empreses. En el món acadèmic, col·labora amb ESADE, UOC i UAB en formació reglada de grau, postgrau i màster com també en programes in-company.

Data i horari:
Dimarts, 28 d’abril de 2009. 18:30 - 20.00h.

Lloc:
Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès.
Canuda, 6
08002 Barcelona
mapa

>> L’assistència és gratuïta.

Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es