Xerrada gratuïta
Barcelona, 4 d’octubre de 2007

Auditori Pompeu Fabra
Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

Projectes de recuperació davant desastres

El proper dijous 4 d’octubre tindrà lloc a l’Auditori Pompeu Fabra - Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Via Laietana 39) la xerrada gratuïta Projectes de recuperació davant desastres, a càrrec de l’Àngel Nieva López, soci de l’ATI.

L’Ángel Nieva López és actualment Director Tècnic Executiu del centre de dades Digital Parks, on lidera projectes de Recuperació davant Desastres, externalització d’infraestructures i seguretat tecnològica. A més és professor de Project Management en el programa de Màsters de La Salle Business School i Coordinador del Grup de Direcció de Projectes (GDP) de la mateixa institució acadèmica. Anteriorment, l’Àngel Nieva López ha liderat i participat en nombrosos projectes crítics d’integració tecnològica a nivell nacional i internacional en diferents sectors com l’Administració Pública, Distribució, Logística i Grans Esdeveniments.

Dins del mateix acte s’anunciarà la signatura del conveni de l’ATI amb Digital Parks.

L’agenda serà:

· Presentació de l’acte i del conveni de l’ATI amb Digital Parks.
· Xerrada a càrrec d’Àngel Nieva (Digital Praks) sobre "Projectes de Recuperació davant desastres":
Gestió del cicle de continuïtat de negoci davant desastres en la explotació de recursos tecnològics. Del Data Center al Security Service Center. Experiències i casos pràctics.
· Torn obert de preguntes.

Dades generals de la xerrada

Data: 04/10/07
Horari: 18.30 - 20 h.
Lloc:
Auditori Pompeu Fabra
Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya
Via Laietana 39, 5a pl. 08003 Barcelona

Per tal d’inscriure-us, heu d’adreçar-vos a la Secretaria de l’ATI Catalunya telefònicament, 934125235, o enviant un correu electrònic a secrecat@ati.es.


Veure mapa més gran